DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Sony, PlayStation 5 beklentilerini yükseltti Sony, yeni PlayStation 5 satışları ile ilgili beklentilerini yükseltti ve dikkat çeken bir adım attı…

15.07.2020
A+
A-

Yeni gelen bilgilere göre Sony, PlayStation 5 üretimi için gerekli olan bileşen siparişlerini yüzde 50 oranında artırmış durumda. Üretim hacminde daha önceki planlamalara göre çok daha ciddi bir yükseltme yapıldığı yönünde iddialar bulunuyor.

Açıklanan detaylara göre Sony, 2020 yılının sonuna kadar PlayStation 5 satışları noktasında 10 milyon adet barajını aşmayı planlıyor. Her ne kadar şu ana kadar PlayStation 5 fiyatı ya da satışa çıkacağı tarih net olarak açıklanmış olmasa da Sony, yeni oyun konsoluna pandemi etkisiyle de 2020 yılında beklediğinden daha iyi bir talep olacağını varsaymışa benziyor.

Microsoft ve Google’dan Play Store ortaklığı

Microsoft ve Google Android özelliği için ortaklık kuruyor. İşte yeni Microsoft ve Google ortaklığı ile ilgili bilinmesi gerekenler!

Daha önceki planlamarın, 2020 sonuna kadar 4 milyon ile 5 milyon aralığında olması beklendiğine de dikkat çekiliyor. Karşılaştırma yapmak adına belirtmek gerekirse PlayStation 4 satışları, Kasım 2013 tarihinden başlamıştı. Yıl sonuna kadar ise 4 milyon seviyesini geride bırakmayı başarmıştı. Nitekim anlaşıldığı kadarı ile Sony, 2020 yılında PlayStation 5 ile kısa sürede çok daha iyi bir satış miktarına ulaşmayı bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.