DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sonbahara damga vuracak saç stilleri

10.09.2020
A+
A-

ABONE OL

Aşağıda, sektördeki en ünlü saç uzmanlarının yeni sonbahar saç trendleri hakkındaki tahminlerini sizin ile paylaşıyoruz. İşte detaylar…

Partinin öncüsü

Partinin öncüsü

Bu saç rengi trendi bize 90’ların hislerini farklı bir şekilde hissettiriyor. Önlerdeki platin sarılar oldukça cesur ve ilgi çekici bir tercih.

Doğala geri dön

Doğala geri dön

Daha doğal renklere dönüş, aşırı işlenmiş saçlar için sağlıklı bir mola olacaktır. Üstelik kuaföre sık gidemediğimiz bugünlerde bu saç rengi işimizi oldukça kolaylaştıracak!

Buğday sarısı

Buğday sarısı

Chrissy Teigen, Jennifer Lopez, Jasmine Sanders ve Ciara gibi ünlü isimlerin vazgeçemediği buğday sarıları, gelecek sezonda da oldukça moda!

Neon kontrastı

Neon kontrastı

Saçta renk blokajı Billie’nin de radikal tercihleri ile beraber hayatımıza iyice dahil oldu! Ancak bu neon renkleri deneyecek kadar cesaretli misiniz?

Agresif kesimler

Agresif kesimler

Kulağa çılgınca gelebilir ancak Miley Cyrus ve Barbie Ferreira gibi ünlü isimlerin tercih ettiği bu dağınık ve agresif çizgilere sahip saç kesimi yeni sezon trendleri arasında.

Lob

Lob

Çeneden köprücük kemiğine kadar değişen versiyonlar ve kulakların arkasına takılan birçok varyasyon görsek de lob tam bir klasik! Bu kesim, kolay ve çok yönlülüğü nedeniyle 2020’nin geri kalanında güçlü olacak.

Bu yaz, Addison Rae ve Hailey Bieber gibi ünlü isimlerin at kuyruğunu çocuksu bir yorum ile kullandıklarını gördük. Uzmanlara göre bu model ağırlaşmış saçları kamufle etmenin de mükemmel bir yolu!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.