DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Solana ve Ethereum Kurucularının Görüşleri: Meme Coinler ve Rekabet

Solana ve Ethereum kurucularının meme coinler ve rekabet konusundaki görüşlerini keşfedin. Kripto para dünyasındaki lider isimlerin düşünceleri burada!

28.04.2024
A+
A-

Kripto Dünyasında Solana ve ETH Kurucularının Görüşleri

Kripto para dünyası, genellikle internet şakalarından ve popüler kültür referanslarından ilham alan kripto tokenler olan meme coin’lerin yükselişiyle çalkalanıyor. Solana (SOL) kurucu ortağı Raj Gokul, meme coinlerin ciddi geliştiricileri korkuttuğunu belirtirken, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin ise bu konuda farklı bir bakış açısına sahip.

Meme Coinler: Eğlenceli mi, Tehlikeli mi?

Çinli muhabir Colin Wu, a16z kripto CTO’su Eddy Lazzarin’in meme coinler hakkındaki çekincelerini paylaştı. Lazzarin, meme coinlerin teknik açıdan ilgi çekici olmadığını ve kripto endüstrisine zarar verebileceğini savunurken, Solana Vakfı Başkanı Lily Liu ise meme coin geliştiricilerini ciddi ve yetkin olarak değerlendiriyor.

Solana ve Ethereum Rekabeti

Solana ve Ethereum Rekabeti

Solana, daha hızlı işlem hızları ve düşük ücretleriyle tanınan bir blockchain platformu olarak Ethereum’un tahtını sallamayı hedefliyor. Raj Gokul’un Solana’yı meme coinlere daha açık ve kapsayıcı bir şekilde konumlandırmaya çalışması, Solana ile Ethereum arasındaki rekabeti güçlendiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.