DOLAR 32,2193
EURO 35,0040
ALTIN 2.507,88
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Sınırlı sayıdaki yeni rengiyle Nubia Red Magic!

04.08.2018
A+
A-

Son dönemde popülerliğini arttıran oyuncu telefonları arasına en son katılan modellerden birisi olan Nubia Red Magic, yepyeni bir renk seçeneğiyle karşımızda.

İlk etapta 2 farklı renk seçeneği ile duyurulan Red Magic, Urban Camouflage ismi verilen özel renk seçeneğiyle karşımızda.

Kırmızı üzerine siyah ve siyah üzerine kırmızı renk seçeneklerine sahip olan model, sınırlı sayıda üretilen yeni rengiyle oldukça iddialı gözüküyor.

Kamuflaj biçimindeki yeni renge sahip modelin üzerindeki desenler ise ultraviyole lazer ile yapılmış. Parmak izi tutmaması için özel bir kaplamanın kullanıldığı Red Magic, sınırlı sayıda üretildi.

Teknik özellik tarafında baz modelle herhangi bir farklılık sunmayan Urban Camouflage Nubia Red Magic, gücünü Snapdragon 835 işlemcisinden alıyor.

Fiyat tarafına geldiğimizde ise bu modelin  bir sınırlı üretim olması sizi korkutmasın. Zira Urban Camouflage Nubia Red Magic diğer renk seçenekleriyle aynı fiyata satışa sunulacak. Yani 6GB / 64GB model için 365 $ ve 8GB / 128GB sürüm için 440 $ fiyat etiketini taşıyacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.