DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Twitter, Donald Trump’a tekrar müdahale etti! Twitter Donald Trump tarafından yapılan paylaşımlara müdahale etmeye devam ediyor. İşte ABD Başkanı …

25.08.2020
A+
A-

Donald Trump’ın atmış olduğu tweet’te, insanların posta yoluyla oy kullanırken seçmen güvenliğinin ihlal edilebileceği ve bir seçmenin birden fazla oy kullanabileceği riski ele alınıyor. Ayrıca Trump virüs konusunda da sterilize bir ortam yaratılamayacağı endişesini dile getiriyor.

Demokratlara karşı büyük bir tepki gösteren Trump’ın posta yoluyla oy kullanmaya karşı endişesi bu tweet’le yeniden gündeme geldi. Amerika’da hala devam eden posta yoluyla oy kullanma tartışmaları Cumhuriyetçi parti temsilcisi başkan Trump’ı sessiz bırakamıyor.

Twitter, Trump’ın tweet’ine karşı önlemini çok geçmeden aldı. Bu tweet’in sitede erişilebilir kalmasına izin verdiğini belirtip retweet, beğenme ve yorum kısıtlaması getirdi.

Twitter’ın daha önceden de Trump’ın tweet’lerine karşı uyarılarına hepimiz aşinayız. Ancak burada dikkat çekici olan kısım bu tweet’in bir uyarı bildirisiyle kısıtlanması oldu.

Sizce Twitter Donald Trump karşısında attığı adımlarda haklı mı? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.