DOLAR 32,5997
EURO 34,8019
ALTIN 2.497,50
BIST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ŞOK YORUM: FERİDUN KUNAK HAKSIZ KAZANÇ SAĞLIYOR

11.07.2021
A+
A-

Emniyet birimlerinin eş zamanlı yaptığı operasyonlarda milyonlarca lirayı bulan merdiven altı ürünlere el koyarak başarılı bir operasyona imza atmıştı.

Uzun süredir, hiç bir zayıflama çayı piyasada yok derken geçtigimiz günlerde yeni bir zayıflama detoks çayı piyasaya sürüldü.

Tv ekranlarında yaptığı gündüz kuşağı proğramları ile tanınan Dr. Feridun Kunak imzalı “Feridun Kunak Detoks Çayı” ekranlarda ve sosyal medyada yapılan reklamlarla dikkat çekti. “Yorgun ve Halsiz misin?, Spor Yapmaya Üşeniyor musun,? Tok Tutar, İştahınızı Azaltır, Tatlı Krizine Son Verir, Şişkinliği Giderir” açıklaması ile sosyal medya hesabında kendi çayının paylaşımlarını yapan Dr. Feridun Kunak’ın detoks çayını aynı zamanda ünlü ekran yüzleri Zahide Yetiş ve Demet Akalın’ın da sosyal medya sayfalarında paylaşmaları akıllara, bu detoks çayının Tarım Bakanlığı ve ilgili makamların onayından geçip ‘Sağlığa zararı yoktur’ onayı olup olmadığı ve çayın ne kadar güvenilir olduğu sorusunu getirdi.

Ünlülerin ballandıra, ballandıra sosyal medya hesaplarında reklamını yaptığı Zayıflama Çayı Hakkında Şikayetvar.com sitesine yapılan şikayetler bakanlığı harekete geçirecek…

İşte Doktor Feridun Kunak imzalı Zayıflama Çayı Hakkında yapılan şok yorumlar…

https://www.sikayetvar.com/op-dr-feridun-kunak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.