DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Real Madrid’de Sakatlık Şoku: Courtois ve Valverde Milli Araya Kötü Haberlerle Giriyor

Real Madrid’de sakatlık fırtınası: Courtois ve Valverde Milli Araya kötü haberlerle giriyor. Gelişmeler ve sakatlık etkileri kısa özet.

11.11.2025
A+
A-

İspanyol devi Real Madrid, Rayo Vallecano ile deplasmanda oynanan karşılaşmada iki önemli oyuncusunun sakatlık haberiyle sarsıldı. Thibaut Courtois ve Fede Valverde, müsabaka sonrasında kas yaralanması yaşadıklarını açıkladı ve takımını zor durumda bıraktı.

İlk bilgilere göre her iki oyuncu da milli takımlarında görev alamayacak. Futbolcuların yaklaşık 10-12 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu dönemde dinlenip tedavilerini sürdürecek olan yıldızlar, milli aradan sonra Elche ile oynanacak maçlarda sahalara dönmeyi hedefliyorlar.

BU SEZONKİ FORM DURUMU Bu sezon Real Madrid formasıyla toplam 16 maçta yer alan Courtois, kalesinde 12 gol görürken; orta saha oyuncusu Valverde ise 15 maçta 4 asist kaydetti. Takım açısından bu sakatlıklar, yoğun maç trafiğinde önemli bir boşluğa işaret ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.