DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

ŞOK İDDİALAR: Nilay Didem Kılavuz’dan ünlüleri hedef alan çok konuşulacak ifadeler

24.01.2026
A+
A-

Sabah gazetesinden Atakan Irmak’ın haberine göre, Ünlü isimleri kapsayan uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında tutuklanan Nilay Didem Kılavuz’un, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak savcılığa ifade verdiği öğrenildi. Tutuklu bulunan Kılavuz’un, genç kızları varlıklı iş insanlarıyla buluşturduğu öne sürülen çok sayıda tanınmış ismi yetkililere bildirdiği belirtildi.

Ünlüler dünyasını sallayan bir soruşturma… Tutuklu sanık Nilay Didem Kılavuz’un, etkin pişmanlıktan yararlanmak üzere savcılığa verdiği ifade magazin gündemine bomba gibi düştü. Kılavuz’un iddialarına göre dosyaya geçen isimler ve anlatılanlar, gece hayatı çevrelerinde uzun zamandır konuşulan iddiaları yeniden alevlendirdi.

İfadesinde 2008–2016 yılları arasında Etiler’de “Vitrin” adlı gece kulübünü işlettiğini söyleyen Kılavuz, birçok kişinin bu dönemde tanıştığını belirtti. Kılavuz, tanıklıklarıyla özellikle genç kızların zengin işadamlarına pazarlanmasına aracılık eden çok sayıda ismi savcılığa bildirdiğini öne sürdü.

En çarpıcı iddialardan biri, bazı kızların yurt dışına, özellikle Dubai’ye götürülerek pazarlanmış olması. Kılavuz, operasyonda tutuklanan Özge Bitmez’in çevresindeki genç kadınları zengin işadamlarıyla tanıştırdığı ve maddi çıkar sağladığını iddia etti; Bitmez’in bu kızları sık sık Dubai’ye götürdüğü öne sürüldü.

Kılavuz ayrıca Maslak’taki bir mekânın işletmecisi tutuklu Arda Veysel Avcı hakkında da savcılığa bilgi verdiğini söyledi. İddialara göre bu mekânda çok sayıda genç kadının bulunduğu, bazı zengin işadamlarıyla buluşmalar organize edildiği aktarılıyor. Kılavuz, aynı işlemleri gerçekleştirdiği iddia edilen bir diğer isim olarak A.B.’nin adını verdiğini belirtti: “Ben bu şahsın söz konusu eylemleri gerçekleştirdiğini gerek M.G.’den gerekse çevremden birçok kez duydum,” dediği kaydedildi.

Modacı Saniye Deniz, tutuklanan Merve Uslu, estetisyen Suat Yıldız ve şarkıcı Nevin Şimşek gibi çeşitli isimlere yönelik de Kılavuz’un iddiaları var; Kılavuz, bu kişilerin de para karşılığı kadınları zengin işadamlarına yönlendirdiğini, bazılarının bizzat pazarlama yaptığını savundu. Hatta Kılavuz, tutuklu moda tasarımcısı Sevgi Taşdan’ın kendisine “Seni zengin adamlarla tanıştırabilirim” teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Savcılık kaynakları, iddiaların titizlikle araştırıldığını ve soruşturmanın sürdüğünü bildiriyor. Dosyaya geçen ifadelerle birlikte gözler adı geçen isimlere çevrildi; yetkililerden veya adı geçen kişilerden gelen resmi açıklamalar henüz kamuoyuna yansımadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.