DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Slack rakibi Hangouts Chat hazır!

01.03.2018
A+
A-

İlk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında duyurulan ve 1 yıl boyunca beta durumunda kalan Hangouts Chat platformu, ekiplere mesajlaşma ve bir arada çalışma olanağı sağlıyor. Slack ve benzer uygulamalarda olduğu gibi Google servisi de çeşitli grup sohbetleri oluşturmaya ve doğrudan mesajlarla diğer çalışanlarla birebir etkileşim kurmaya yardımcı oluyor.

28 dilde destek sunan serviste her bir sohbet grubu 8 bin üyelik kapasiteye sahip. Ek olarak Takvim, Drive, Docs, Sheets, Slides, Vault ve Hangouts Meet gibi diğer servislere de entegrasyon sağlanması işleri kolaylaştırıyor. Üçüncü taraf uygulamalarına da desteğin unutmadığını not olarak düşelim. Servisin kullanımıyla dosya arama ve yapay zeka gibi işlevler sayesinde daha fazla işin hızlandırılmasının mümkün olduğunun altı çiziliyor.

Platform bot desteği de sunmakta. Başlangıçta Xero, Freshdesk, Kayak, Trello ve Zenefits olmak üzere 25 farklı bot için destek sağlanacak.

Android, iOS, Windows ve Mac için uygulamaları da sunulan iş odaklı Hangouts, G Suite abonelerinin eli ayağı olacak diyebiliriz.

:: Google’ın iş odaklı sohbet platformu hakkında düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.