DOLAR 32,4860
EURO 34,6908
ALTIN 2.409,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Sizce bu yaz hangi saç model ve renkleri trend olacak?

23.03.2020
A+
A-

Dua Lipanın iki tonlu saç engi

Dua Lipa’nın iki tonlu saç engi

2020 yaz sezonu saç rengi trendlerine göz attığınızda; saçınızı şekillendirmek ya da sürekli boyatmak için endişelenmenize bile gerek yok. Dua Lipa’nın anti-ombré saç modeli, doğal köklerinizin yaz boyunca büyümesine izin vermenin dahice bir yoludur.

Hailey Bieberın dağınık topuzu

Hailey Bieber’ın dağınık topuzu

Bu yaz 2020 saç trendini biraz yükseltilmiş bir topuz olarak düşünün. Bu saç modeli hem günlük hem de şık davetlerde kullanabileceğiniz doğru bir tercih.

Gigi Hadidin doğal dalgaları

Gigi Hadid’in doğal dalgaları

Düz stillerden uzak durmak ve hala şık gözükmek istiyorsanız, 2020 saç trendlerinden belki de en çok tercih edilecek olan doğal dalgaları tercih ederek işleri kolaylaştırın.

Kylie Jennerın altın gölgeleri

Kylie Jenner’ın altın gölgeleri

Bu yaz saç renginizi açmak ancak tam sarışın olmak istemiyorsanız, Kylie Jenner’in altın vurgularından ilham alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.