DOLAR 32,2588
EURO 35,0619
ALTIN 2.467,59
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kafa Karıştırıcı trend: Deniz kızı tonları

02.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Duymadınız mı? Olağan mavi, 2020’nin Pantone rengi seçilmişti. Bu rengin yanı sıra uzmanlar bu sene; mavi, yeşil ve morun daha gözü kara tonlarını göreceğimizi söylüyor. ‘Deniz kızı’ tonları olarak adlandırılan bu renkler ruh halini kuvvetlendirmek için ‘eğlenceli ve bambaşka bir şey’ olarak tanımlanıyor.

Uzmanlar, bu yaz daha rahat, daha eksik bakım gerektiren ve evde elde edilmesi daha basit olan saç renklerini görmeyi beklediğini söylüyor. Adi saç renginize en yakın doğal, nötr tonlar oldukça iş görecek. Platin sarılar ya da bir salonda saatlerce harcamanız gerektiren başarılması güç bir görünüm yerine, daha nötr saç renkleri göreceğiz.

Aylarca karantina aşağı kaldıktan daha sonra derin köklere sahipseniz, onlarla barışın ve görünümünüzün bir parçası haline getirin.

Diplerinizin görünümünü seviyor, ancak mümkün sert çizgileri yumuşatmak için onlara değmek istiyorsanız, karıştırılması daha kolay olan nötr bir renk seçin.

Karamel kahverengi tonları, az bakım gerektiren ancak görüntünüzde büyük değişiklikler yaratan saç renklerinden biridir. Bu gölgeler, güneşin aşağıda iyice açılacak! O yüzden renkleri düzgün seçmekte menfaat var.

90’ların ve 00’ların saç stilleri geri dönüyor. 90’lardaki Cindy Crawford etkisi 2020 senesinde de devam ediyor. Kahverengi bir taban ve sert sarı geçişler trendler aralarında.

Nötr renklerden sıkıldıysanız daha canlı gölgeler ve büyük bir değiştirme içindeyseniz, parlak renkleri deneyebilirsiniz! Cesaret gerektiren bu saç rengi, sizi alaka oldağı haline getirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.