DOLAR 32,2070
EURO 34,7866
ALTIN 2.443,99
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Siyah Noktalar İçin Maske

17.06.2020
A+
A-

Siyah noktalar için maske hazırlamak isteyen şahısların ayrıca hazırlanmış ayrıca de doğal elde etmek üzere farklı seçenekleri bulunuyor. Her iki alternatifi, avantajları ve dezavantajları sizin için bir araya getirdik. Bu hususlarda veri sahibi almak isteyen kişilerin haberimize göz atması yeterli olacak!

Doğal Maske Alternatifi

Siyah noktalar için maske arayışında olan şahısların kimyasal mahsul göstermek istememsi durumunda yumurta akından doğal maske yapması mümkündür. Yumurta akını güzel bir biçimde çırptıktan sonra kağıt peçeteye zorunlu olan miktarda yumurta akını sürmelisiniz. Bunun hemen ardından burna yapıştırmalısınız. Burnunuzda bütün manası ile kuruyana dek bekletmelisiniz. Daha sonrasında siyah noktaların oluşum yapısına kadar çekme adımını tamamlamalısınız. Doğal maske uygulamasını sadece burunda yok gereksinim duyduğunuz her siyah noktalı bölgede kullanabilirsiniz.

Hazırlanmış Alternatiflere Göz Atın!

Siyah noktalar için maske seçeneklerinde kozmetik versiyonlarda çoğu öbür seçenek laf konusudur. Kendi deri tipinize göre tercih adımını sorunsuz bir biçimde tamamlama imkanınız bulunuyor. Hazır alternatifler arasından seçim yaparken firmanın bilinirliğine ve ürünün dermatolojik olarak testlerden geçirilerek onay almış olmasına dikkat etmelisiniz.
Hazırlanmış kozmetik alternatiflerin dışarıya dahası dermokozmetik kategorisi bulunuyor. Bu kategoride de kolaylıkla hem cildinize iyi gelecek ayrıca de tam manası ile siyah noktalardan uzak kalmanızı sağlayacak seçimler yapabilirsiniz.

Ciltte Siyah Noktanın Çıkması Nasıl Engellenir?

Siyah nokta ile savaşmak için birçok çözüm yolu bulunuyor. Peki alıkoymak olası mü?
• Öncelikli olarak cildin herhangi bir kozmetik mahsul uygulanmasa deha günlük olarak temizlenmesi gerekir.
• Arıtma yapılacak olan jelin seçimine çok uyarı etmelisiniz. Cilt tipinize yerinde bir tercih gerçekleştirmek sizin için çok daha verimli olacaktır.
• Temizleme aşamasının ardından tonik kullanılmalıdır. Makyaj pamuklarına toniğin dökülmesinin sonrasında tampon hareketler ile uygulanmalıdır.
• Bu aşamada cildi çekiştirmemeye itina göstermelisiniz. Aksi takdirde ciltte sarkmalar meydana gelebilmektedir.
• Cildin nemlendirme aşamasında bilhassa burun ve alın kısmına siyah nokta karşıtı olan nemlendiricilerin sürülmesi daha rasyonel olacaktır.
• Bu rutinin ahenkli olarak tekrarlanması gerekir.
Bu detaylara bakıldığı vakit düzenli ve ayrıntılı bir bakım adımının nasıl yapılması gerektiği ile alakalı fazla daha net bir biçimde data alabilirsiniz.

Cildiniz İçin Beslenmeniz de Fazla Önemli!

Cildin sağlıklı bir biçimde kalması için beslenmeniz de çok önemlidir. Siyah nokta yoğunluğu olan kişilere bakıldığı süre paketli gıdalar da dahil olmak üzere içeriği çok da dinç olmayan ürünleri kullandığının belirtilmesi gerekiyor. Bu noktada beslenmenize dikkat ederek siyah noktaların azalmasını ve cildinizin çok daha nitelikli biri hal almasını mümkün kılabilirsiniz. Cildinizin epeyce iyi bir duruma gelmesi için bununla beraber su tüketimine de dikkat etmenizi gerekiyor. Su tüketimi sizin için nem dengesinin ve cilt sağlığının en net anahtarlarından biri olacaktır!

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.