DOLAR 32,3475
EURO 34,9394
ALTIN 2.410,01
BIST 10.214,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sinema salonlarında festival gibi hafta

13.10.2018
A+
A-

Haftanın filmlerime biraz daha yakından bakalım:

TUTSAK

Sinema salonlarında festival gibi hafta


Paul Weitz’in yönetmenliğini yaptığı; Julianne Moore, Christopher Lambert, Ken Watanabe, Sebastian Koch ve Thorbjorn Harr gibi başarılı isimlerin rol aldığı “Tutsak” adlı film izleyici ile buluşacak.

Ann Patchett’in çok satan romanından uyarlanan yapım, Japon endüstri devi “Bay Hosokawa”nın düzenlediği özel bir partide konser vermek üzere Güney Amerika’ya seyahat eden ünlü bir opera sanatçısının aşk hikayesini konu ediniyor.
Julianne Moore’nun ünlü opera sanatçısı “Roxanne Coss” karakterini canlandırdığı filmin hikayesini yönetmen Paul Weitz ve Anthony Weintraub birlikte senaryolaştırdı.

VENOM: ZEHİRLİ ÖFKE

class=’cf’>

Sinema salonlarında festival gibi hafta

Mehmet Yaşa’nın yazıp yönettiği ve başrolünde Sedat Önder, Ömer Kızıl ve Emrah Yayan ile birlikte oynadığı “Sokak Sınıfı”; okuldan kaytaran çocukları sokakta eğitmek için maceraya atılan dört arkadaşın başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

BÜYÜLÜ KONAKTA RUH ÇAĞIRAN GENÇLERİN HAZİN HİKAYESİ

Sinema salonlarında festival gibi hafta

Sinan Kaçar’ın yönettiği “Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi”; bir grup arkadaşın giriştiği macerayı konu alıyor.

İSTANBUL MUHAFIZLARI

Sinema salonlarında festival gibi hafta


Çağrı Cem Bayraklı yönetmenliğindeki haftanın animasyon filmi “İstanbul Muhafızları”; çizgi dizi senaristi genç bir kızın, iki fedaiyle beraber atıldığı macerayı beyaz perdeye taşıyor.

 

Korku komedi ile dopdolu bir hafta başlıyor!

Korku komedi ile dopdolu bir hafta başlıyor!Anlatanadam vizyon filmlerini izleyicinin tarafını tutarak yorumlamaya devam ediyor…

daha fazla video için
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.