DOLAR 32,2723
EURO 34,6822
ALTIN 2.403,33
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Aşk ve romantizm adamı

18.09.2018
A+
A-

◊ “Koca Koca Yalanlar” reytinglerde hep üst sıralarda… Dizinin bu kadar popüler olacağını düşünüyor muydunuz?

– Aslında okuma provasına ilk adımımı attığım anda iyi hissettim. Oyuncuların çoğu geçmişinde kendini kanıtlamış tiyatro kökenlilerdi. Bir de üstüne sıcak tanışma ve daha baştan herkesin işi sahiplenmesi, bende işin tutacağına dair bir hissiyat yaratmıştı. Sonuç olarak güzel de oldu… İyi oyuncuların ve set ekibinin bir arada olmasının dışında iyi yürekli bir kadro toplandı, bu da en başta işin enerjisini yükseltti.

◊ Dizide canlandırdığınız Osman’ı bir de sizden dinleyelim…

– Osman candır. (Gülüyor) Kendi etik anlayışı var, bunun dışına çıkmıyor. Tam bir aşk ve romantizm adamı. Kadınları dünyayı güzelleştiren varlıklar olarak görüyor, onların aldatılmasını içine sindiremiyor. Gerektiğinde işi gücü bırakıp erkek dostlarına yol gösteriyor. Osman’ın tek kusuru çekingenliği ve incinmekten korktuğu için risk almaması.

◊ Osman’ın en çok neyini sevdiniz?

class=’cf’>

Nasıl bir oyun “Dogville”?

– Amerikan kırsalının içinde yaşayan bir halkın ilk bakışta ne kadar sıcak, konuksever olduklarını ve tabii saflıklarını görürüz. Fakat mafyanın peşinde olduğu, şehirli, iyi eğitimli ve çok güzel bir kadın kasabaya geldiğinde insanların asıl yüzlerini görmüş oluruz. Bence insanın ambalajının altında ne var sorusunu çok doğru ve acımasızca araştırmış bir oyun.

◊ Yoğun tempoyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Yapacağınız her şey planlı mıdır?

– Ben planlamam ama kafamın içindeki endişelenen çocuk zaten beni bir şekilde kaldırır. Ona bıraktım sekreterlik işlerini, deli susmuyor ki zaten. Yoğun tempo klişe olacak ama benim çok sevdiğim ve vazgeçilmezim olan oyunculukla ilgili olunca sıkılmıyorum bir şekilde eğleniyorum.

Aşk ve romantizm adamı

Her yalan açığa çıkmaz

◊ Doğayla iç içe olmayı seviyorsunuz, vakit buldukça şehirden uzaklaşan biri misiniz?
– Evet, haftada bir gün mutlaka yalnız çıkarım. En yakın, en sessiz orman ya da sahil neresiyse köpeği de alır dolaşırım, düşünürüm, hatırlarım, tavsiyelerde bulunurum kendime ve en önemlisi susarım ve etrafı dinlerim.
◊ Sizce “yalan” olmadan yaşanır mı? Her yalan bir gün açığa çıkar mı?
– Her yalan açığa çıkmaz. Bazıları kasayı iyi kilitliyor. Oradaki doğruya asla ulaşamazsınız bence. Yalan olmadan da yaşanmaz bence, her şeyin olmasının bir sebebi var. Yalansız kalırsak dünya daha güzel bir yer olur mu emin değilim.

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Son 24 Saatte Magazin Gündemi (17.09.2018)İşte son 24 saatte yaşanan magazin olayları…

daha fazla video için

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.