DOLAR 32,1871
EURO 34,9637
ALTIN 2.504,53
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Kuru ve hasar görmüş saçları canlandıracak bakım önerileri

14.02.2021
A+
A-

Islak saçınıza nazik davranınABONE OL

Islak saçınıza nazik davranın

Saçınız ıslandığında en savunmasız halindedir. Bu nedenle duş aldıktan sonra saçınıza zarar vermeden taramak ve bakım yapmak oldukça önemlidir.

Saçınızı nazikçe taramaya özen gösterin. Unutmayın ki ıslak saçınızı fırçalamak, kırılmanın önde gelen nedenlerinden biridir.

Doğru ürünleri kullanın

Doğru ürünleri kullanın

Duştayken, istediğiniz dolgun görünümlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak şampuan ve saç kremlerini kullandığınızdan emin olun. Hacim kazandırma özelliğine sahip ürünleri tercih edin.

Saçınıza çok fazla ürün uygulamaktan kaçının. Kat kat kullanılan ürünler saçınızı ağırlaştırarak kirletebilir.

Yüksek ısıdan uzak durun

Yüksek ısıdan uzak durun

Saç şekillendiricilerdeki düşük ısı ayarlarının yanı sıra, saç kurutma makinenizde de düşük ısı ayarını kullanın. Yüksek ısıda uygulanan hava saçınızı kurutarak cansız gözükmesine neden olabilir.

Kuru şampuana güvenmeyin

Kuru şampuana güvenmeyin

Kuru şampuanın aşırı kullanılması, saç derinizde ve saç tellerinizde ürün birikmesine neden olarak saçlarınızın donuk ve güçsüz görünmesine neden olabilir.

Kırıklarınızdan kurtulun

Kırıklarınızdan kurtulun

Ortaokuldan beri aynı saç stilini kullanıyorsanız artık yenilenme zamanı gelmiş demektir. Yeni bir saç stili deneyerek hem kırıklarınızdan kurtulabilir hem de birkaç kesme tekniği ile daha hacimli saçlara kavuşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.