DOLAR 32,5681
EURO 34,7244
ALTIN 2.492,75
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Sıfırın Altında Marketing’20, 14-15 Kasım’da Online Olarak Gerçekleştirilecek

13.11.2020
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Marketing Anadolu Kulübü, bu yıl 15. düzenlenecek Sıfırın Altında Marketing’20 etkinliğini, COVID-19 önlemleri nedeniyle çevrimiçi olarak Zoom üzerinden gerçekleştirecek.

14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Sıfırın Altında Marketing’20 etkinliği, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen oturumlara ek olarak bu yıl çeşitli çekilişler ve sürpriz hediyelerle daha da zenginleştirilecek.

sıfırın altında marketing

”Marketing Anadolu Evinize Geliyor” sloganıyla gerçekleştirilecek olan Sıfırın Altında Marketing’20 etkinliğine kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Etkinliğe baştan sona katılım gösteren herkese birer katılım belgesi de verilecek. Ayrıca etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve çekilişlere katılım göstermek için Marketing Anadolu Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.