DOLAR 32,1844
EURO 34,9770
ALTIN 2.504,29
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Galaxy Fold ve Galaxy Note 10 artık daha güvenli Samsung, Galaxy Fold ve Galaxy Note 10 amiral gemisi telefonları için yayınladığı güncelleme ile cihazlar…

03.05.2020
A+
A-

Kod adı N97xFXXS4CTD1 olan güncelleme ile Galaxy Fold ve Galaxy Note 10 sahipleri en yeni emniyet güncelleştirmesine sahip oldu. Yayınlanan diğer güncellemelere kıyasla daha minik bir boyuta sahip olan güncelleme 170MB boyutunda.

Güncelleme notlarında yalnızca performans iyileştirmeleri ve emniyet yamasının yükseltildiği eki bulunuyor. Sanıyoruz fakat çok ufak farklılıklar dışarıya cihazınızda bir değiştirme olmayacak. gerçi daha güvenli bir Android kullanımını önemsiyoruz ve güncelleştirmeyi yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Geçtiğimiz sene karşımıza meydana çıkan en inovatif cihazlardan biri olan Galaxy Fold, 7.3 inç bir ekran boyutuna sahip. 512GB depolama alanına sahip cihaz 12GB RAM ile geliyor. Hem aygıt 4380 mAh layık bir bataryaya sahip.

Güncellemeyi edinen öteki telefon Galaxy Note 10 ise 6.3 inç bir ekran ile karşımıza çıkıyor. 256GB depolamaya sahip cihaz 8GB RAM‘e sahip. Buna ek olarak cihazda 3500 mAh bataryayı bünyesinde barındırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.