DOLAR 32,3777
EURO 34,6748
ALTIN 2.409,48
BIST 10.104,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Sezen Aksu’nun villası hakkında şaşırtan iddialar!

13.06.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Metin Burmalı’nın haberine göre Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun Manal Koyu’ndaki denize sıfır lüks villasındaki kaçak havuzdan 50 metrelik boru aracılığı ile deniz suyu çektiği ortaya çıktı.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Denizden havuza bağlanan sistemin çevreye zarar verip vermediğinin tespiti için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konuyla ilgili bir müfettiş görevlendirdi. Karaburun Belediyesi, 9 Haziran’da Sezen Aksu’nun havuzundan denize atık bırakıldığı şikayeti üzerine harekete geçti.

Başkan İlkay Girgin Erdoğan, jandarma ve ilgili ekiplere veri verildiğini aktardı. Lüks villa ile ilgili 21 Haziran 2019’da da ihbar geldiğini hatırlatan Girgin Erdoğan, “İmar Müdürlüğümüz incelemeleri yapmış, havuzun ruhsatı olmadığı görülmüş ve mühürleme işlemi yapılmıştır” dedi. Firari havuzdan denize uzanan borular sökülürken, Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü konuyla ilgili müfettiş görevlendirdi. İlk incelemede kaçak havuzdan borular aracılığı ile deniz suyu çekilip sonradan boşaltıldığı tespit edildi.

Durum ardından çevreye bir zarar verilip verilmediğinin araştırılacağı ve zorunlu cezai işlemin uygulanacağı öğrenildi.

YIKIM KARARINI UYGULAMAMAK DA SUÇ

Geçen sene ruhsatsız olduğu için mühürlenen, mührü kırıldıktan daha sonra da tamamlanan kaçak havuzun ise halen belediye ekiplerince yıkılmaması akıllarda soru işareti bıraktı. Uzmanlar, felaket kararının uygulanmamasının da kabahat olduğunu açıklama ederken, Karaburun Belediyesi yetkilileri facia konusunda bilgi vermekten kaçındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.