DOLAR 32,5422
EURO 34,8926
ALTIN 2.441,28
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Şeyma Subaşı – DJ Guido Senia aşkında yeni gelişme

07.08.2020
A+
A-

Koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görülmesiyle birlikte Şeyma Subaşı’nı ziyarete gelen sevgilisi DJ Guido Senia ülkesi İtalya’ya dönememişti. Şeyma Subaşı’nın İstanbul’daki dairesinde 3 ay boyunca karantinada olan çift, sosyal medyadan bu anları paylaşmayı ihmal etmemişti. Normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte 20 Haziran’da sevgilisini İtalya’ya uğurlayan Şeyma Subaşı soluğu Ege kıyılarının maviliklerinde aldı.

Çeşme-Bodrum arasında yaz tatilini keyifli bir şekilde geçiren Şeyma Subaşı’nın iş insanı Mehmet Germinyangil ile yeni aşka yelken açtığı iddiaları magazin gündemine oturdu. Üstelik Guido Senia’nın da aynı gün içerisinde başka bir kadınla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşması iddiaları güçlendirdi.

Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia Türkiye’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaz tatilinde ilk kez bu kadar uzun süre ülkesinde kaldığını söyleyen Şeyma Subaşı deniz ve güneşin tadını çıkartmayı sürdürüyor. Çıkan aşk haberlerinin asılsız olduğunu vurgulayan Subaşı, iddialara sevgilisi Guido’nun gelişiyle net bir şekilde cevap verdi.

AİLEYE GİRDİ

İtalyan Guido Senia, yaz tatilinde olan sevgilisinin yanına gitmeyi tercih etti. İkili ilk önce Şeyma Subaşı’nın annesi ve babasını ziyaret etti. Sonrasında ise beraber İstanbul’un yolunu tuttu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.