DOLAR 32,3818
EURO 34,5922
ALTIN 2.391,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Eşten rahat eşya satan ‘yağma’dan yargılanacak!

04.07.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Istek Yaman’ın haberine tarafından Pelin ve Enver G. çifti geçtiğimiz yıllarda evlenmeye karar verdi. İstanbul Eyüp’te ikamet eden çift evlendikten kısa bir süre sonradan çoğu kez tartışmaya ve anlaşmazlıklar yaşamaya başladı. İddiaya kadar uyuşturucu madde bağımlısı olan genç koca, uyuşturucu olmak için para bulamayınca eşyaları satmaya başladı.

EŞYALARI SATTI

Genç bayan kocasını uyuşturucu batağından kurtaramayınca boşanmaya karar vererek Aile Mahkemesi’ne başvurdu. İkili arasındaki boşanma davası devam ettiği sırada Enver G., eşi ile birlikte oturduğu adrese gitti. Genç adam önce eşinden para istedi. Eşi para vermeyince tehditler savurarak televizyon ve telefonu satış için yanında aldı. Eşinden nedeniyle korkuya kapılan genç bayan ise polisi arayarak destek istedi.

YAĞMA SUÇU OLUŞUR

Genç kadının şikayeti üstüne Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı bağımlı genç hakkında soruşturma başlattı. Savcılık yürütülen soruşturma dahilinde çiftin evli de olsa genç adamın eşi ile karşılıklı sahip olduğu eşyaları eşinden izinsiz şekilde alıp götürerek ‘yağma’ suçunu işlediğini ileri sürdüğü bir iddianame düzenledi. Davanın İstanbul Ağır Suç Oluşturan Mahkemesi’nde görülmesi için dosya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.