DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

SDN ekibi ürünleri nasıl inceliyor? SDN Ofis içi videoları, teknolojik incelemeler gibi veya Uzun Kullanım Testi gibi videoları nasıl hazırlıyoruz…

15.05.2020
A+
A-

Türkiye’nin en büyük teknoloji haber sitesi olarak sorumluluklarımız oldukça pozitif. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar milyonlarca insana ulaşıyor ve halk müziği hangi teknolojik ürünü almasına gerektiğine karar veriyor. Peki sorumluluğumuz bu değin artı ile iken çözümleme yaparken nelere dikkat ediyoruz? Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Bizler için neler kayda değer?

ShiftDelete.Net YouTube kanalımız 1 milyon aboneyi geçti. Bu büyüklüğe ulaşan YouTube kanalımız, aylık olarak maksimum izlenen teknolojik içerik üreten YouTube kanalı olmayı başardı. İnsanlara birçok konu hakkında bilgi verirken uyarı ettiğimiz önemli maddeler bulunuyor. Bu maddeler aralarında ilki incelemesini gerçekleştirdiğimiz ürünü iyi bir şekilde tanımak ve o ürün için coşku duymak gerekiyor. Heyecan duyduğunuz ürünü daha artı kullanıyor, daha fazla deneyimliyor ve daha pozitif fikre sahip olabiliyorsunuz. Ürünü tanımanız ile beraber hakkındaki bilgileri YouTube kanalına anlatmaya başlamadan önce o ürünü test etmeniz de gerekiyor. Ürünü uygun olduğu şekilde, kullanıcıların merak ettiği soruları saptama ederek sınamak gerekiyor. Kullanıcıların en fazla neyi merak ettiğini bulmak ise büyük bir irtibat istiyor. Videoların altındaki yorumların hepsini okumak, onlara soru sormak ve onların sorduğu sorulara sosyal medya dahil her yerden cevap devretmek bu iletişimi gerçekleştiriyor. Ürün incelemesinden daha sonra videonuzu prodüksiyon ekibine teslim ediyor ve elinize ulaşmasını bekliyorsunuz.

Bugün sizlerle beraber dostça bir soruya cevap vermiş olduk. Sizler de videoyu izledikten daha sonra bizler ile fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.