DOLAR 32,2689
EURO 34,7577
ALTIN 2.402,17
BIST 10.296,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Şarkıcı Müşerref Akay’dan şiddet itirafı: Bana el kaldıran eski eşimi dövdüm ve boşadım

Şarkıcı Müşerref Akay Haber Bahane programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu. Akay, hayatında yaşadığı pek olayı paylaştı. Akay, Gökay Kalaycıoğlu’nun, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna da cevap vererek, eski eşinin kendisine el kaldırması üzerine …

05.03.2024
A+
A-

Şarkıcı Müşerref Akay Haber Bahane programında Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu oldu. Akay, hayatında yaşadığı pek olayı paylaştı. Akay, Gökay Kalaycıoğlu’nun, “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna da cevap vererek, eski eşinin kendisine el kaldırması üzerine kocasını dövdüğünü açıkladı.

Akay, “Karşımdaki insan bir gün meyletti. Ben ona en baştan söylemiştim. Çünkü biz ailede küfür bilmeyiz, şiddet bilmeyiz. Biz çok kaliteli ve huzurlu bir aileydik. Kendisine dedim ki; Bana elini kaldırdığın anda seni boşarım. Bu hep o dediğimden kaynaklı geri çekiliyordu, fevri bir adamdı. En sonunda artık nasıl olduysa, bir gün şiddet göstermeye kalktı ama ben bir Çerkez kızıyım. Öyle olmaz bak böyle olur dedim. Onu yaptıktan sonra ayrıldım zaten, çocuklarımı aldım, annemin evine gittim. Ben vurduğum erkeği tekrar kocam diye koluma takıp gezer miyim?” ifadelerini kullandı.

MÜŞERREF AKAY KİMDİR?

Türk müziğinin tanınan isimlerinden Müşerref Akay, Sanat Müziği şarkıcısı ve oyuncudur. 1952, İstanbul doğumlu. Çerkez kökenli ve aslen Balıkesirlidir. Annesi Nebahat Akay’dır. Şeref adında erkek kardeşi vardır. Müşerref Akay, manken Şenay Akay’ın da halasıdır. Mahmut Tezcan’la evlenmeden önce Müşerref Tezcan adıyla biliniyordu.

Müşerref Akay, 14 yaşında Hürriyet gazetesinin açtığı ses yarışmasına katıldı. Aynı yarışmaya Selami Şahin de katıldı, orada onunla tanışıp iyi arkadaş oldular.

1971 yılında Yılmaz Güney’in ‘Baba’ filmiyle sinema oyunculuğuna başladı. 1983 yılında Mahmut Tezcan yapımcılığında yapılan “Türkiyem” filminde başrolde oynadı. O yıllarda “Türkiyem” şarkısı ortalığı kasıp kavurdu, onun tanınmasını sağladı. 1984 yılında başrolünde Yılmaz Güney’in olduğu “O’na Çirkin Kral Derlerdi” sinema filminde Müşerref Akay da rol aldı.

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.