DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Samsung’un yeni tanıtacağı 5 cihaz göründü 5 Ağustos’ta gerçekleşecek Unpacked 2020 etkinliğinde Samsung’un yeni tanıtacağı 5 cihaz belli oldu. …

28.07.2020
A+
A-

Samsung bu yıl heyecanlandıran bazı cihazlara imza atarken, bazıları da sızıntı şeklinde kaldı. Özellikle Galaxy Buds Live (ismi konusunda da çok tartışma oldu) kulaklığı hem tasarımsal açıdan oldukça farklı hem de sunduğu özellikler açısından teknolojiseverlerin heyecanlanmasına neden olmuştu.

Unpacked 2020′de ortaya çıkacağı söylenen kulaklık nihayet yapılan paylaşım ile tanıtılacağını kesinleşmiş oldu. Bu etkinlik kapsamında Samsung bir sürpriz yapmazsa 5 yeni cihaz tanıtacak. Teknoloji devi yeni yayımladığı etkinliğin kısa tanıtım videosunda yeni tanıtılacak cihazları silüet şeklinde bizlere gösteriliyor.

Peki, Samsung’un tanıtacağı bu 5 cihaz arasında neler bulunuyor? Öncelikle bu etkinlik kapsamında akıllı telefon olarak birçok kişinin merakla beklediği Note serisinin yeni üyesi, Galaxy Note 20 serisi tanıtılacak. Note 20’ye ek olarak Galaxy Z Fold 2 katlanabilir telefon da etkinlikte karşılaşacağımız bir diğer cihaz olacak.

Bunun yanında akıllı saat tarafında sızıntılar ile üstündeki bütün sır perdesinin kalktığı Galaxy Watch 3 yer alırken, Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık ve Galaxy Tab S7 tablet modelleri de etkinlik kapsamında tanıtılacak. Samsung’un bu yılki en büyük etkinlikleri arasında yer alan Unpacked 2020 heyecan dolu olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.