DOLAR 32,2169
EURO 35,0936
ALTIN 2.460,64
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Samsung amiral gemisi telefonlar kan kaybediyor! Akıllı telefon pazarı Coronavirüs sonrası düşüşe geçti Güney Kore’de bu düşüşten Samsung amiral gemisi…

30.05.2020
A+
A-

Uzun yıllardır akıllı telefon pazarı için lokomotif görevi gören amiral gemisi telefonlar, 2020 yılında büyük kan kaybetmişe benziyor.

Huawei Mate Xs kutudan çıkıyor (30.000 TL)

Huawei’in en çok uyarı çeken zeki telefon modellerinden biri olan Huawei Mate Xs, özellikle katlanabilir ekranıyla bunu başarıyor. Biz de bu videomuzda sizler için Huawei Mate Xs’i kutusundan çıkartıyoruz. İşte katlanabilir telefon Huawei Mate Xs kutu açılışı! iPhone SE 2020 kutudan çıkıyor Huawei Mate Xs kutu açılışı Huawei’in katlanabilir zeki telefon modeli 30.000 TL’lik fiyat etiketine sahip.  Hemen dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri Huawei Mate Xs kutu açılışı videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler… https://youtu.be/XI26wQ0Lghg Huawei Mate Xs özellikleri Telefon halindeyken 6.6 inçlik bir ekrana sahip cihazın ekranının 19.5:

Orta üst ve orta segment de Coronavirüs krizinden etkilenmiş olsa da, yeni zeki telefon almak isteyenlerin bu modellere kaymaya başladığı ortaya çıktı. Güney Kore’de yapılan araştırmanın sonuçlarına kadar, birincil defa Güney Kore pazarında Samsung amiral gemisi telefonlar en fazla satan telefon olmayı başaramadı.

Şu lahza için zirvede Galaxy A90 5G bulunuyor. Hemencecik arkasından ise Galaxy Note 10 5G ve Note 10 Plus 5G yer alıyor. Her ne değin ilk beşin dördünde hala üst seviye cihazlar olsa da, orta üstteki seviyenin bütün dünyada yükselişe geçtiği ortada.

Şu esas dek Güney Kore pazarı, Samsung S serisinin defalarca lider olduğu bir pazardı. Her ne değin bu birincil çeyrek sonuçları olsa da, bu süreçte insanların orta üst düzey telefonlara yöneldiğini ortaya çıkmış oldu.

Amiral gemisi telefonlar her ne kadar üst düzey özellikleri, en iyi kamera ve işlemcileriyle ön plana çıksa da fiyatlar özellikle son dönemde fazla yukarıya çıktı. Son olarak Apple bile üstteki düzey bir işlemciye sahip olan iPhone SE 2020 ile bu pazara göz dikmişe benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bugün yeni bir zeki telefon edinmek isteseniz amiral gemisi telefon mu yoksa orta üstteki seviye bir fiyat performans telefonu mu tercihiniz olur? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.