DOLAR 32,4033
EURO 34,7788
ALTIN 2.396,43
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Samsung’un ”Galaxy Buds” modellerindeki sorun Samsung Galaxy Buds Live kısa süre önce satışa çıktı. Bunun yanında Galaxy Buds modelleri tarafında …

25.08.2020
A+
A-

Kablosuz kulaklıklar denildiğinde akla gelen isimlerden olan Samsung Buds modelleri ile dikkat çekiyor. Bu nedenle bir sorunla karşılaşıldığında da kısa süre içinde bu sorun yayılıyor. Yakın zaman önce bildirildiği kadarıyla akıllı telefonlarda yaşanan uzun kullanıma bağlı ısınmalar, Galaxy Buds modelleri  için de geçerli. Yani kulaklıklar fazla kullanıldığında ya da sıcak ve güneşli bir ortamda kaldığında ısınarak kullanılmaz hale geliyor.

Samsung Galaxy Buds Plus ve Live kablosuz kulaklıklarla ilgili, Sammobile‘ın aktardığı soruna göre bu kulaklık modellerinde ısınma sorunu bulunuyor. Çoğunlukla akıllı telefonlarda karşılaştığımız bu sorunun kablosuz kulaklıklarda da yaşandığı aktarılıyor. Samsung imzalı kulaklıkları kullanan kişiler cihazın güneşe maruz kaldığında sorun çıkarttığı hatta kullanılmadığını söylüyor.

Kulaklıklar söylenene göre, ısıya maruz kaldıklarında bir bip sesi çıkartıyormuş ve kulaklık soğuyana kadar kullanılmıyormuş. Bu sıcaklığın ise 32,2 derece ve üstü olduğu aktarılıyor.  Samsung tarafından konu hakkında açıklama gelmemiş olsa da yine de kulaklıklar bir güncelleme alarak düzelebilir gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.