DOLAR 32,4182
EURO 34,7855
ALTIN 2.423,80
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Samsung’dan Pixel 3 XL’e güldüren gönderme!

11.10.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Google Pixel 3 XL modeli de akıllı telefonlarda süregelen çentik trendinden nasibini aldı. İlk kullanılmaya başlandığı günden bu yana birçok tartışmaya sebep olan çentik, Pixel 3 XL ile farklı bir boyuta taşındı.

Time to botch the notch.

— Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) 10 Ekim 2018

Zira tüm markaların küçültmeye çalıştığı çentik, Pixel 3 XL ile anlamsız şekilde büyütüldü. Elbette bu durum rakiplerinin de gözünden kaçmadı. Çentik karşısındaki duruşunu bozmayan nadir markalardan olan Samsung, Twitter üzerinden bu fırsatı kaçırmadı ve güldüren tweetler gönderdi.

You could land a plane on it.

— Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) 9 Ekim 2018

Bir kullanıcının Samsung’a “Lütfen bizi çentikten kurtar” demesi üzerine hesaptan “Çentiği bitirmenin zamanı geldi.” tweeti paylaşıldı. Bir başka tweette “O çentiğe uçak indirebilirsiniz.” diyen Samsung, kullanıcıların sizden kopyalıyorlar yorumlarına ise “Herkes lider olmak için doğmaz.” cevabını verdi.

Not everyone is born to lead.

— Samsung Mobile US (@SamsungMobileUS) 9 Ekim 2018

Genel bir kanı olarak beğenilmeyen Pixel 3 XL çentiği hakkında Samsung’un gönderdiği tweetler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Pixel 3 XL modelindeki çentik gerçekten büyük mü?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.