DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Samsung yeni kamera sensörlerini duyurdu

30.10.2018
A+
A-

Samsung Electronics, 0.8 mikrometre seviyesindeki yeni görüntü sensörleri ile çoklu kamera düzenindeki telefonlara yeni bir nefes getirecek gibi görünüyor.

Isocell Bright GM1 isimli görüntü sensörü, maksimum 48 Megapiksel çözünürlük sunuyor. Isocell Bright GD1 modeli de maksimum 32 Megapiksel çözünürlük desteği sunuyor. 0.8 mikrometre boyuta kadar küçültülen sensör, daha küçük yapıda kamera modüllerine destek sunacak. Buna ek olarak daha yüksek çözünürlük de sizleri ve bizleri bekliyor.

Samsung yeni kamera sensörlerini duyurdu

GM1 ve GD1 görüntü sensörleri, Samsung’un Isocell Plus teknolojisinden faydalanıyor. Samsung, bu teknoloji ile küçük piksellerin daha performanslı olacağını belirtiyor. Tetracell teknolojisi de, dört pikselin, tek piksel gibi çalışıp ışık hassasiyetini arttırmaya yarıyor. GD1 sensörünün HDR desteği olduğunu da belirtelim.

Samsung’un bu yılın son çeyrek döneminde seri üretime geçeceği ve 2019 yılının ilk amiral gemisi olması beklenen Galaxy S10’da yer alacağı tahmin ediliyor.  Buna ek olarak, piyasadaki diğer markaların da, bazı modellerde bu sensörleri kullanması muhtemel.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.