DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Hafif ve çok hızlı: Sharp AQUOS zero2 tanıtıldı

25.09.2019
A+
A-

AQUOS zero2’nin dikkat çekici özelliklerinin başında, 240 Hz yenileme hızına sahip 6.4 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekran geliyor. Bu Asus ROG Phone ll rakip modeller karşısında iki kat daha fazla yenileme hızı anlamına geliyor.

Ancak, yazılımsal bir destek sunulmadığı sürece 240 Hz yenileme hızından tam olarak yararlanmak mümkün değil. Cihazın ekranı Full HD+ çözünürlük sunarken, 143 gram ağırlığı ile aynı ekran boyutunda dünyanın en hafif telefonu.

8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera, ekrandan parmak izi okuyucuya ek olarak yük tanıma ile ikinci bir biyometrik doğrulama imkanı sağlıyor. Arka tarafta ise 12 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.7 diyaframa sahip ana kameraya, 20 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alan telefon, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile geliyor. Android 10 ile kutudan çıkan telefon, 3130 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Ayrıca IPX5 / IPX8 / IPX6 sertifikaları sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı. Aralık ayında iki farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan telefonun fiyatı henüz açıklanmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.