DOLAR 32,5942
EURO 34,7581
ALTIN 2.497,88
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsung: Türkiye’de Katlanabilir Akıllı Telefon Satışları Beklentilerin Üzerinde

12.11.2021
A+
A-

İlk kez 2018 yılında piyasaya sürülen katlanabilir akıllı telefonlar, yalnızca 3 yıllık zaman diliminde fazlasıyla önemli düzeyde yol kat etmeyi başardılar. Katlanabilir telefonların barındırdıkları hatalar yeni modellerle giderek düşerken telefonların fiyatları da daha makul seviyelere çekildi ve böylece tüketiciler, yavaş yavaş katlanabilir telefonları yeni standartları haline getirmeye başladı.

Piyasaya katlanabilir telefon süren ilk şirketlerden olan Samsung, 2019 yılından bugüne kadar dört farklı katlanabilir akıllı telefon modelini piyasaya sürdü. Bunlardan ikisi olan ve geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılan Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3, dünya çapında ilgiyle karşılandı ve katlanabilir telefonların gelecekte yer edinebileceğini kanıtlamış oldu.

“Türkiye’deki satışlar beklentileri aştı”

samsung

Katlanabilir telefonlara olan talep, tüm dünyada arttığı gibi ülkemizde de arttı. Katlanabilir telefonlara artan talep sonucundaysa Samsung Türkiye, bugün bir açıklama paylaştı. Samsung Türkiye, katlanabilir telefonlara artan talep nedeniyle Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3’ün Türkiye’de yok sattığını, bu talebi karşılamak için tedariğin hızlandırılmasını sağlamak üzere yoğun şekilde çalışıldığını paylaştı.

Samsung Türkiye’nin Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir, paylaştığı açıklamasında yoğun ilgiyle karşılaşılması üzerine yeni ürünlerin en kısa sürede stoklara geleceğini ifade etti. Azdemir, kullanıcılara göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Samsung Galaxy Z Flip3 ve Z Fold3 incelememizi izlemek için:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.