DOLAR 32,3921
EURO 34,7833
ALTIN 2.396,50
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bu hafta Türkiye’de en çok dinlenen podcastler Podcastler yakın zamanda popülerliğini ve kitlesini gözle görülür bir şekilde artırdı. Biz de en çok…

12.04.2020
A+
A-

İçeriklere kolay erişim sağlayan ve ülkemizde de oldukça popüler uygulamalardan biri olan Spotify’da en çok dinlenen 5 podcast listesini aşağıda görebilirsiniz.

1- O Tarz Mı?

Bu haftanın Spotify’da en çok dinlenen podcasti ”O Tarz Mı?” oldu. İçerik, komedi ağırlıklı olarak dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

2- Nasıl Gidiyor Karantina?

Geçtiğimiz hafta ilk 5’te yer almayan ve Corona virüs sonrası başlanan bu podcast serisi, listenin ikinci sırasında karşımıza çıkıyor.

3- Umarım annem dinlemez

Listenin üçüncü sırasında ise karşımıza ‘Umarım annem dinlemez’ isimli podcast geliyor. Bu içerikte, iki yayıncı belirledikleri konular üzerinden sohbet ediyorlar. Geçtiğimiz hafta bu podcast 2. sırada yer alıyordu.

4- Fularsız Entellik

Bu sıralamada ‘Fularsız Entellik’ kendisine 4. sırada yer buluyor. İçerik geçtiğimiz hafta bulunduğu konumu koruyor. Bu podcastte de yayıncılar birçok konuyu ele alarak konuşuyor.

5- Podcastia Maceraları

Yine ‘O Tarz Mı?’ ekibinin yaptığı bir yayın karşımıza çıkıyor. ‘Podcastia Maceraları’ bu haftanın en çok dinleyen podcastleri arasında yer almayı başarıyor. Geçtiğimiz hafta da içerik aynı sırada karşımıza çıkmıştı.

1 2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.