DOLAR 32,3943
EURO 34,5746
ALTIN 2.380,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Binance Megadrop Platformu: Kripto Dünyasında Devrim Yaratıyor

Binance Megadrop Platformu, kripto dünyasında devrim yaratarak kullanıcılarına benzersiz fırsatlar sunuyor. Yüksek ödüller ve avantajlarla dolu bir platform!

18.04.2024
A+
A-

Binance, Kripto Dünyasında Devrim Yaratıyor: Megadrop Platformu ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Binance, Kripto Dünyasında Devrim Yaratıyor: Megadrop Platformu ile Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kripto para borsası devi Binance, airdrop’ları, Web3 görevlerini ve heyecan verici Web3 projelerine erken erişimi birleştiren çığır açıcı yeni token launchpad platformu Binance Megadrop’un lansmanını duyurdu. Bu yenilikçi platform, kullanıcıların kripto paralara nasıl katılabileceği konusunda önemli bir değişime işaret ediyor. Megadrop, kullanıcıları Binance ekosistemi ve geniş kripto dünyasındaki token lansmanlarına, katılıma, eğitime ve ödül fırsatlarına teşvik ediyor.

Megadrop İle Tanıtılan İlk Proje: BounceBit

Megadrop, kullanıcılara Binance borsasında resmi listelenmeden önce gelecek vaat eden Web3 projelerine erkenden erişme olanağı sağlıyor. Bu sayede proje ilgi çektiğinde, kullanıcılar potansiyel fiyat artışından faydalanabiliyor. Megadrop’un ilk projesi, yeni bir BTC re-staking zinciri olan BounceBit (BB) olacak. Toplam arzın %8’ini temsil eden 168 milyon BB tokeni, Megadrop ödüllerine tahsis edildi ve kullanıcılara katılım için önemli bir teşvik sunuyor.

Megadrop’un Sunduğu Fırsatlar Neler?

Megadrop’un Sunduğu Fırsatlar Neler?

  • Megadrop, sadece airdrop sunmanın ötesine geçiyor. Web3 görevleri aracılığıyla benzersiz bir etkileşim sağlar. Görevler, kullanıcıları Web3 projeleri ve Web3 alanı hakkında eğitirken, bonus puanlar kazanmalarını sağlar. Bu puanlar, Megadrop ödüllerinden daha büyük bir pay alma şansını artırır.
  • Megadrop’a katılmak için kullanıcıların aktif bir Binance hesabına ve Binance Web3 Cüzdanı’na sahip olmaları gerekmektedir.
  • Kullanıcılar, BNB Kilitli Ürünlere Abonelikler ile BNB staking ürünlerine abone olarak puan kazanabilirler. Aynı zamanda, Web3 Görevlerini başarıyla tamamlayan kullanıcılar da ödüllendirilir.

Megadrop ödülleri, nitelikli her kullanıcı için nihai olarak belirlenir. Tüm katılımcıların toplam puanlarına göre orantılı olarak dağıtılan ödüller, kullanıcıları platforma aktif olarak katılım gösterdikleri için ödüllendirir. Megadrop’a katılım için uygun bölgeler, Megadrop sayfasında yayınlanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.