DOLAR 32,5971
EURO 34,8409
ALTIN 2.495,63
BIST 9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsung katlanabilir telefon fiyatı ağlatacak!

12.11.2018
A+
A-

San Francisco‘da düzenlenen Geliştiriciler Konferansı‘nda Samsung, katlanabilir akıllı telefonunda kullanacağı Infinity Flex Display’i ilk defa görücü karşısına çıkartmıştı. Söz konusu etkinlik ile birlikte, katlanabilir telefonuna tabiri caizse bir ön izleme yapan Samsung, bir takım önemli teknik özellikleri de kullanıcılarla paylaşmıştı.

Paylaşılan bilgilere göre devrimsel nitelikteki telefon katlanmadığı halde 7.3 inç boyutunda bir tablet olarak kullanılabiliyor. Katlandığında ise 4.58 inç boyutundaki bir akıllı telefona dönüşen katlanabilir telefon 200 gram bir ağırlığa sahip olduğunu da görmekteyiz.

Android Q bu özelliği ile birlikte çok konuşulacak!

Android Q ile yeni bir döneme başlayacak olan kullanıcıları oldukça kullanışlı bir özellik bekliyor. Kısacası, Android Q Multi Resume özelliğiyle çok konuşulacak!

Ayrıca Samsung, Infinity Flex Display ile birlikte katlanabilir telefonu tablet modunda kullanırken, kullanıcılara üç farklı uygulamayı aynı anda açmasına olanak sağlayacak.

Bunun haricinde ise diğer modellerden farklı bir kullanıcı arayüzüne sahip olacağı belirtilen bu telefon, Samsung One UI adı verilen arayüzüyle tabiri caizse kullanıcılara bambaşka bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak.

Samsung katlanabilir telefon özellikleri

Google tarafından özel olarak geliştirilen yazılım sayesinde kullanıcıların tabletten akıllı telefona geçişi sorunsuz bir şekilde optimize edilecek. Böylece telefon katlanmadığı taktirde bir tablet olarak kullanılacak. Daha sonrasında ise 7.3 inçlik ekran katlandığı zaman 4 inçlik bir akıllı telefona sorunsuz bir şekilde dönüşecek.

Söz konusu bu geçişler sırasında, kullanıcıların herhangi bir sorun ile karşılaşmaması adında Google, devreye girerek tabletten akıllı telefona geçişleri optimize edecek. Böylece Google, bu yeni katlanabilir cihazları tamamen Android‘e uyumlu hale getirecek.

Samsung katlanabilir telefon modelinden kötü haber!

Samsung katlanabilir telefon ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanılan gelişmeye göre Samsung’un geliştirmekte olduğu yeni akıllı telefonunun sınırlı sayıda üretileceği iddia edildi.

Samsung katlanabilir telefon fiyatı ağlatacak!

Tüm bunları geride bıraktığımızda ise Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu fiyatıyla tabiri caizse dudak uçuklatacak. Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, yeni akıllı telefon 1750 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Son olarak ise rapora göre, Samsung‘un yeni akıllı telefonu 25 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliğinde boy göstereceği ön görülüyor. Peki, siz bu fiyatı nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.