DOLAR 32,3444
EURO 34,6997
ALTIN 2.397,32
BIST 10.149,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Timex Metropolitan R Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı Timex Metropolitan R Türkiye için satışa çıktı ve fiyatı belli oldu. Huami ve Timex tarafından geliştirilen…

30.08.2020
A+
A-

Akıllı saatin özelliklerine bakıldığında bizi 42 mm boyutu karşılıyor. AMOLED yapıda olan ekran, 1.2 inç büyüklüğe ve 390 x 390 piksel çözünürlüğe sahip. Akıllı saat, akıllı şarj teknolojisi sayesinde 12 güne kadar kullanım imkanı sunuyor. Bu da modelin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.

Akıllı saat uyku, mesafe, kalori, adım vb. detayların takibini de yapabiliyor. Akıllı telefonlara gelen WhatsApp, Facebook, e-posta gibi bildirimleri de gösterebiliyor. Öne çıkan bu özelliklere sahip olan Timex Metropolitan R, Türkiye fiyatı için 2.480 TL ile kendisini gösterdi.

Akıllı saati bir akıllı telefonla kullanabilmek için en az Android 6.0 veya iOS 10 sürümleri gerekiyor. Akıllı telefon 30 metreye kadar su geçirmezlik ve GPS özelliklerini de kullanıcılara sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.