DOLAR 32,2175
EURO 34,7840
ALTIN 2.428,58
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 23°C

Samsung Gear S4 özellikleri neler olacak?

29.03.2018
A+
A-

Tabii ki Gear S4 için beklentilerin başında, Exynos 7270 yerine gelecek yeni çipset ile daha yüksek performans ve daha uzun batarya ömrü geliyor. Ek olarak, daha iyi antrenman ve sağlık takip seçenekleri akıllı saatlerin olmazsa olmazı ve yeni akıllı saat yine mevcut sunduklarının üzerine bir şey koymak zorunda.

Apple Watch, kalp ritmi takip seçenekleriyle sağlık endüstrisine oldukça odaklanmış durumda. Bu pazarın 3 trilyon dolar değerinde olduğu ifade ediliyor. Tabii ki Samsung da bu pastadan pay kapmak zorunda. Bu anlamda şirketin, akıllı saatlerde yaygınlaşamamış olan tansiyon konusuna ağırlık vereceği düşünülüyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinde tansiyon ölçümü için yeni bir optik sensör bulunuyor. Bu da Gear S4 için tansiyon ölçüm özelliği ihtimalini oldukça güçlendiriyor. Zaten şirket bunun için patenti de çoktan almış durumda.

Yine alınan patentler döndürülebilir çerçeve ile bütünleşik alt ekran, esnek batarya ve OLED ekran, bütünleşik kamera gibi teknolojilere işaret ediyor. Bakalım Gear S4, pazarın lideri Apple Watch’u bu defa alt edebilecek mi?

Gear S2 için yeni bir güncelleme yayınlandı!

Samsung Gear S2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. İşte yaklaşık 3 yıllık bir akıllı saat olan Gear S2 için yayınlanan güncellemenin sunduğu yenilikler!

Bu arada şirketin, 3 yaşındaki Gear S2 akıllı saati için geçtiğimiz günlerde bir güncelleme yayınladığını da hatırlatalım.

:: Yeni nesil Gear S modelinden sizin beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.