DOLAR 32,1929
EURO 35,0797
ALTIN 2.468,35
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Samsung Galaxy Watch onaylandı!

20.07.2018
A+
A-

Akıllı saatin ekranı 30.2 mm, yani 1.19 inç büyüklüğünde ve saatin gövdesi 51,2 x 43,4 mm boyutlarında. Ürünle birlikte verilen şarj cihazı, bir metre uzunluğundaki USB kablosu üzerinden kablosuz adaptöre 700 mA güç sağlıyor.

Wi-Fi b/g/n ( 2.4GHz ) ve Bluetooth 4.2 LE bağlantılarına sahip olan saatin, LTE bağlantısı sunan bir modeli daha bulunacak. Ortaya çıkan son raporlar, sadece cihazın isminin değiştiğini, Galaxy adının fark oluşturmayacağını gösteriyor.

Zira, cihazın Galaxy Watch adını alması ile birlikte, Android Wear işletim sistemi ile gelir mi? sorunu yeniden gündeme gelmişti. Ancak, ortaya çıkan raporlar ile akıllı saatin, Tizen 4.0 ile çalıştığı bir kez daha doğrulandı.

Galaxy Note 9 nasıl olacak? İşte tüm bilinenler!

Samsung Galaxy Note 9 için şimdiden geri sayıma geçmiş durumdayız. Samsung Galaxy Note 9 özellikleri ne olacak? Samsung Galaxy Note 9 fiyatı ne kadar olacak? İşte tüm bilinenler!

Beklentiler akıllı saatin, 9 Ağustos tarihinde Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılacağı yönünde. Samsung’un bir hafta sonra ön sipariş almaya başlaması ve en geç iki hafta içerisinde saatlerin teslimatına başlaması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.