DOLAR 32,4682
EURO 34,7369
ALTIN 2.440,30
BIST 9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsung Galaxy Watch için iddialı fotoğraf hamlesi Samsung, Galaxy S20 serisi sahipleri ve toplamda 13 modeli destekleyen yeni bir hamle ile karşımıza …

05.04.2020
A+
A-

Bildiğiniz gibi normalde bu özellik bulunmuyordu ancak Samsung yayımlandığı yeni bir güncelleme ile bunu mümkün kılıyor. Galaxy Store‘dan güncellenebiliyor olan uygulama fotoğraf ve video çekmeyi mümkün hale getiriyor. Telefon ve akıllı saatin entegre çalışmasını sağlayan Kamera Denetleyicisi güncellenmiş haliyle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Samsung telefonlarda ve Galaxy Watch modelleri arasındaki bu yeni entegrasyon ile saati telefondaki deklanşör düğmesi yerine kullanabileceksiniz. Akıllı saatte bir kaydırma hareketiyle birlikte akıllı telefonun ön ve arka kamerası arasında geçiş yapmayı sağlayan yeni özellik, yaratıcılığın sınırlarını sizin belirmenizi sağlayacak.

Kamera Denetleyici’sinde gerçekleşen güncelleme ile bu özelliğin yanında yaşanan bazı sorunlar da ortadan kaldırıldı. Söz konusu güncelleme, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active ve Galaxy Watch Active 2 ile uyumlu olarak çalışıyor. Bunun yanında, S20 ailesiyle birlikte toplamda 13 akıllı telefonu destekliyor ancak bu telefonlar arasında maalesef Galaxy Z Flip bulunmuyor.

Desteklenen telefonlar ise şu şekilde sıralanıyor:

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 5G

Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G

Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.