DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

3200 TL değerindeki iki yazılım üç ay ücretsiz oldu!

27.03.2020
A+
A-

Apple bu sürece katkı sağlamak adına Final Cut Pro X ve Logic Pro X‘i 90 gün boyunca ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Final Cut Pro X için deneme süresi başladı. Logic Pro X de önümüzdeki günlerde web sayfalarında indirilebilir olacak.

Apple bu konuda yaptığı açıklamada “Evde kalan ve yeni şeyler öğrenmek isteyen tüm kullanıcıların Logic Pro X ile harika ritimler, Final Cut Pro X ile muhteşem videolar yapacağına inanıyoruz. Ayrıca iki uygulamada belki okullarında daha önce deneyimlemiş ama evlerinde denememiş olan öğrenciler için faydalı araçlar olacak.” ifadelerini kullandı.

Apple’ın profesyonel video düzenleme yazılımı Final Cut Pro X hali hazırda 30 günlük bir deneme süresi sunuyor. Ancak, Logic Pro X için böyle bir imkan yoktu. Kullanıcıların beğenisini kazanan detay ise 30 günlük deneme süresinden yararlanmış olmanız 90 gün ücretsiz deneme hakkını kullanmanıza engel değil.

Müzik yazımı geliştirilen diğer şirketlerde benzer fırsatlar sunuyor. Örneğin Avid, Pro Tools için sınırlı sayıda 90 günlük ücretsiz bir lisans yayınlıyor. Fender ise 100 bin kişiye Fender Play uygulamasında üç ay ücretsiz gitar dersi veriyor.

Deneme süresi dolduğunda bu yazılımları satın almak isteyenlerin: Final Cut Pro X için 299.99 dolar, Logic Pro X için 199.99 dolar ödemesi gerekiyor. Yani her iki yazılımın toplam değeri 3200 TL’ye ulaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.