DOLAR 32,1974
EURO 34,9739
ALTIN 2.505,51
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Samsung Galaxy Watch 3 için tanıdık her şey Samsung’un yeni zeki saatinde birçok şey bekleniyor. Gelin Samsung Galaxy Watch 3 için bilinen her…

17.06.2020
A+
A-

Samsung Galaxy Buds Bean ile birlikte Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 ile birlikte tanıtılması beklenen zeki saat için bir takım teferruat da ortaya çıkmaya başladı.

Saatin bu ayın başında belirli olan bazı özellikleri bulunuyor. Zeki saatin ekran boyutları arasında 41 mm’lik  ve 45 mm’lik iki versiyonun olacağı ortaya çıkmıştı. Her iki versiyonda da temas tarafında LTE ile karşımıza çıkacak. SIM kart desteğinin sunulacağı bu modeldi birde 45 mm’lik versiyonunda GPS özelliğinin yer alacağı söyleniyor.

Zeki saatin ekran tarafında koruması ise Gorilla Glass DX olacak ve EKSEN-STD-810G standartlarına uygun bir şekilde üretilecek. Saatin boyutlarına gelecek olursak; 41 mm’lik versiyonun  1,2 inç ekran ile birlikte 41 x 42,5 x 11,3 mm boyutlarında gelecek. 45 mm’lik versiyonun ise 45 x 46,2 x 11,1 mm boyutlarında 1,4 inç ekrana sahip olacağı biliniyor.

Her iki modelde de ortak olarak sunulacak bazı özellikler yer alıyor: Kalp atış hızı ölçme, kan basıncı izleme ve ELEKTROKARDIYOGRAM sensörü. EKG özelliğinin küresel olarak sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Galaxy Watch 3‘te Tizen OS 5.5 yer alacak ve 1 GB RAM kapasitesine sahip olacak. 41 mm olan modelde batarya 247 mAh olacakken, 45 mm olan modelde batarya tahmin edebileceğiniz gibi daha kuvvetli oluyor ve 340 mAh karşımıza çıkıyor.

Akıllı saatte aynı zamanda 5W’a kadar kablosuz çok miktar desteğinin sunulacağı bekleniyor ve bu saatin Vietnam’da üretileceği aktarılıyor. Ağustos ayında bir etkinlikte akıllı saat ile karşılaşmamız muhtemel görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.