DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

Samsung Galaxy S9 satış rakamı için hedef yüksek!

27.02.2018
A+
A-

Samsung mobil CEO’su DJ Koh, yeni modellerinin Galaxy S8’i satış rakamları anlamında geçeceğini beklediklerini açıkladı. Nisan 2017 tarihinde S8’in 37 milyonun üzerinde satıldığını belirtelim. S9’un S8’e göre daha erken satışa sunulacağını ve talebi artırmak için çeşitli pazarlama stratejileri planladıklarını söyleyen Koh, bu sayede yüksek satış elde edeceklerini düşünüyor.

Koh ayrıca, şimdiden yeni amiral gemileri için beklediklerinden daha iyi geri bildirimler aldıklarını ifade ediyor. Farklı diyaframlar ve süper ağır çekim işlevlerine sahip yeni çift kamera ve yeni AR Emoji özellerinin oldukça beğenildiğinin de altı çizilmekte. Öte yandan S9’un S8 kadar devrimsel olmadığı konusunda tartışmalar da mevcut. Hatta Galaxy S7’den bile yeni cihaza geçmeyi düşünmeyenler olduğu söyleniyor.

MWC 2018 özel kategorimiz ve tüm MWC 2018 haberlerini görmek için buraya tıklayınız

S8 ile kıyaslandığında S9 duyurusu da birkaç hafta önce gerçekleştirilmiş durumda. Hatırlarsanız Samsung geçtiğimiz yılki MWC etkinliğini pas geçmişti.

:: Sizce yeni Samsung amiral gemisi satışlarda selefini geçebilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.