DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Samsung Galaxy S20 serisi için One UI 3.0 müjdesi Samsung Galaxy S20 One UI 3.0 güncellemesi için gün sayanların yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı. …

06.08.2020
A+
A-

S20, S20 Plus ve S20 Ultra modelleri ile oluşturulan bu seri, 11 Şubat 2020 tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Samsung, geliştirilme aşamasında olan One UI 3.0 yazılımını denemeye başlayacağını açıkladı.

Bu güncellemeyi sadece belirli geliştiriciler test edebilecek. Android 11’den destek alan yeni yazılım henüz daha yolun çok başında. Bu güncellemenin şimdilik sadece Güney Kore ve ABD sınırları içerisinde kullanılabileceği de belirtildi.

One 3.0 isimli yazılımın Çin, Almanya, Hindistan, Polonya ve İngiltere olmak üzere 5 farklı ülkede daha yayımlanacağı bildirildi. Bu güncelleme için hazırlanan ve geliştirilme aşamasında olan versiyonun bahsi geçen ülkelerde ne zaman yayımlanacağı belli değil.

LTE ve 5G sürümleri için uygun olan One UI 3.0 hakkında detaylı bir bilgi vermeyen Samsung, sessiz kalmaya devam edecek gibi duruyor. Buna ek olarak Galaxy S, Galaxy Note, ve Galaxy Z serilerinin de Android güncellemeleri almaya devam edeceği bildirildi.

Android 11 One UI 3.0 Beta olarak adlandırılan bu yazılımın Türkiye’ye ne zaman geleceği belli değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.