DOLAR 32,2054
EURO 35,0633
ALTIN 2.495,74
BIST 10.628,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

iPhone 12 fiyatı, iOS 13.5 ve Apple Gündemi!

16.05.2020
A+
A-

Sihirli Elma YouTube kanalında Apple hakkında çektiğimiz videolara devam ediyoruz. Bu videomuzda Apple hakkında gelişen haftalık olaylara değiniyoruz. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Bu hafta neler oldu?

Apple ile alakalı gelişmeler arasında manâlı haberler bulunuyor. Bu haberlere kadar iPhone 12 özellikleri ağır ağır ortaya çıkıyor. iPhone 12 serisinin tamamı OLED ekran ile karşımıza çıkacak. En güzel haber ise iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro’in ekranı 120 Hz yenileme hızına sahip olacağı. Bir diğer konuştuğumuz konu ise iOS 14 oldu. WWDC, Apple tarafından açıklanan tarihe göre 22 Haziran’da yapılacak. İlk kere bir WWDC etkinliği, Coronavirüsten ötürü online olarak olarak gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte Apple’ın adeta tüm cihazları için yeni işletim sistemlerini tanıtacak ve böylece Apple kullanıcıları cihazlarına hangi özellikler gelmiş farkında olan olacaklar.

Bir diğer haber ise Apple kullanıcılarının en fazla hangi uygulamaya para harcadığı oldu. Sizler için ilk 3 başvuru arasına giren TikTok ve Tinder gibi uygulamalar hakkında da fikirlerimizi söyledik. Konuştuğumuz son konular arasında Apple Store’lar da kendilerine yer buldular. Apple Store’lar bütün dünyada yavaşça kullanıcılara hizmet vermeye başladılar. Ülkemizde ise Apple Store’ların geleceği hakkında bu tarih itibariyle herhangi bir gelişme bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.