DOLAR 32,5577
EURO 34,8540
ALTIN 2.428,98
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Samsung Galaxy Fit 2, Üç Haftalık Pil Ömrü İddiasıyla Satışa Sunuldu

16.10.2020
A+
A-

Giyilebilir teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Samsung, spor ve sağlık verilerinin düzenli takibini sağlayan yeni akıllı bilekliği Galaxy Fit 2’yi geçtiğimiz ay duyurmuştu. Standart kullanımda tek şarj ile 15 gün, kullanıcıya bağlı olarak da üç haftaya kadar pil ömrü vadeden Samsung imzalı akıllı bileklik, bugün itibarıyla bazı pazarlarda satışa sunuldu.

Samsung, geçtiğimiz ayki duyuruda Galaxy Fit 2 için herhangi bir fiyat bilgisi açıklamamıştı. Bu sebeple akıllı bilekliğin, bir önceki nesil Galaxy Fit ile benzer 100 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyordu. Ancak Samsung, Galaxy Fit 2 için belirlediği 60 dolarlık (475 TL) fiyat etiketiyle hepimizi ters köşeye yatırmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Fit 2 akıllı bileklik neler sunuyor?

Galaxy Fit 2

Samsung Galaxy Fit 2’de orijinaline kıyasla en büyük yükseltmenin daha büyük ekran olduğu söyleyebilir. 126 x 294 çözünürlüğe sahip 1,1 inçlik bir ekranla gelen ikinci nesil Galaxy Fit, bu anlamda ilk nesil Galaxy Fit’in 0,95 inçlik ekranını önemli bir farkla geride bırakıyor.

Ekranın yanı sıra batarya tarafında da bir büyüme söz konusu. Bu noktada ilk nesildeki 120 mAh’lik batarya Galaxy Fit 2 ile 159 mAh’e yükseltilmiş durumda ve bu da kullanıcılar için daha uzun pil ömrü anlamına geliyor. Samsung, kullanım koşullarına bağlı olarak Galaxy Fit 2’nin üç haftaya kadar pil ömrü sunduğunu iddia ediyor.

Samsung Galaxy Fit 2, şu anda Samsung’un web sitesinde kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle 60 dolardan satışa sunuluyor. Ürünün ülkemizdeki satışlarının ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.