DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

The Last of Us 2 çıkış tarihi ve fiyatları belli oldu

25.09.2019
A+
A-

Yapılan açıklamalarla birlikte “The Last of Us ne zaman çıkacak?” sorusu da yanıt bulmuş oldu. Oyunun 21 Şubat 2020 yılında çıkacağı duyuruldu. Daha önce ortaya çıkan sızıntılar da aynı tarihi işaret ediyordu.

The Last of Us 2 özel paketler

Oyunun Standard Edition, Special Edition, Collector’s Edition ve Ellie Edition olmak üzere dört farklı kutu seçeneği olacak. Bu kutuların her biri birçok farklılıkla bizleri karşılayacak. En ucuz paket olan Standard Edition, yalnızca oyun ile birlikte 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Special Edition ise oyun için özel olarak hazırlanmış 48 sayfalık kitapçık, metal saklama kutusu ve oyun ile birlikte 80 dolara satılacak.

Metal saklama kutusu, 48 sayfalık özel kitapçık, bir teşekkür mektubu, Ellie’nin bilekliği, Ellie’nin figürü ve 6 farklı rozeti bulunan Collector’s Edition ise 170 dolar fiyat etiketiyle satılacak. En merak edilen paket ise Ellie Edition oluyor. Bu pakette, Collector’s Edition’ın içeriğine ek olarak Ellie’nin sırt çantasına, oyunun orijinal müziklerinin plağına, 5’li çıkartma paketine yer veriliyor. En pahalı paket olan Ellie Edition’un fiyatı ise 230 dolar şeklinde.

The Last of Us 2 Türkiye fiyatı

PS4’e özel olarak geliştirilen The Last of Us 2 Türkiye’de de oldukça ilgi çekmeyi başaran oyunlardan biri oldu. Bunun en büyük sebebi ise oyunda Türkçe dublaj seçeneğine yer verilmesi.

Oyunun tüm paketlerinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği hakkında henüz bir bilgi bilinmiyor. Fakat şimdilik Türkiye fiyatı belli olan tek paket Standard Edition oluyor. Standard Edition’un Türkiye fiyatı ise 429 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.