DOLAR 32,3668
EURO 34,7014
ALTIN 2.393,00
BIST 10.168,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Samsung dikey video için ilk konseri verdi

09.09.2019
A+
A-

İlk dikey dizi ile Çin oldukça konuşulmuştu, Instagram ile daha da popüler hale gelen bu içerikler şimdi de karşımıza Samsung’un düzenlediği konser ile çıktı. İngiltere’de pop şarkılarıyla tanınan isimlerinden olan Mabel ve grubu etkinlik kapsamında 2 bin kişiyle buluştu.

Dikey video fikri mobil kullanımların artmasının ve sosyal medya araçlarının yoğun bir şekilde kullanılmasının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Zira birçok sosyal medya kullanıcısı gittiği konseri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu nedenle dikey formatlı konser fikri oldukça inovatif diyebiliriz.

Samsung da, Instagram ve diğer sosyal medya platformları için dikey çekilmeye uygun üç katlı bir sahne paneli kurdu. Samsung Harman teknolojisi de konsere dahil edildi.

Konser hakkında fikirlerini dile getiren Mabel, “Londra’da çok fazla konser yaptığım için her zaman kalbime yakın olacak ve dünyanın ilk dikey konserini Samsung KX’te yayınlamaktan onur ve heyecan duyuyorum. Bu tarz ileri görüşlü performanslar ise kentin canlı müzik sahnesinde daha fazla inovasyonun önünü açıyor” dedi.

Samsung KX’te misafirlerini ağırlayan teknoloji devi ilk müzik etkinliğini de yapmış oldu. Bu atılım ile hayranların video paylaşma deneyimini artırıyor. Samsung ilerleyen yıllarda bu konuya dair çalışmalarını artıracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.