DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Youtube ve Facebook canlı yayını yapan güneş gözlüğü!

06.01.2018
A+
A-

Giyilebilir kişisel kayıt cihazları sıklıkla gizlilik tartışmalarına sebep oluyor. Google Glass akıllı gözlükle ilgili tartışmaları birçoğunuz hatırlarsınız. Bu sefer de ACTON tarafından sunulan güneş gözlüğü de eleştiri oklarının hedefi olacak gibi gözüküyor.

100 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan ACTON ACE Eyewear, canlı yayın için sosyal medya servislerine bağlanabildiği gibi HD video kaydı ve 8 MP fotoğraf çekimi yapabiliyor. Video çekimi çözünürlüğü seçenekleri olarak saniyede 24 kare ile 1792 x 1168 ve 1280 x 720 piksel sunulduğunu da belirtelim.

Tasarımıyla standart bir güneş gözlüğü izlenimi veren ürünün 120 derece geniş açılı lensini sadece tek tuşa basarak aktif edebiliyorsunuz. Video ve fotoğrafları akıllı telefon uygulaması ya da USB ile PC üzerinden yönetme şansına sahipsiniz.

Ön sipariş sürecinde limitli sayıda 100 dolara satılan gözlüğün, daha sonra 199 dolardan satılacağının altını çizelim. Ürünün teslimatlarının ise Yaz aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

:: Bu ürün ve gizlilik konusunda sizin görüşleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.