DOLAR 32,3526
EURO 34,8556
ALTIN 2.390,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Battlefield 5 duyuru tarihi belli oldu!

10.05.2018
A+
A-

Battlfield 1 içerisinde ortaya çıkan bir Easter Egg ile Battlefield serisinin en yeni oyununun 23 Mayıs tarihinde, yani sadece 2 hafta sonra tanıtılacağı gözüküyor. Oyuncular bir süredir The Room başlıklı ipucu için kolları sıvamıştı. Geçtiğimiz gün ise bir oyuncu sonunda bunu başardı.

Easter egg oyunculara ödül olarak üzerinde Mors kodu ile “Gizemler Açığa Çıktı” yazan özel bir künye veriyor. Asıl gizem ise, aşağıda Westie tarafından paylaşılan videoda göreceğiniz odada saklanan diyebiliriz.

Karmaşık adımları tamamlayarak bir künye kilidi açılıyor ve bazı müzikler çalıyor. Bir taraftan da odada damlayan su sesleri duyuluyor. Keskin oyuncu hislerini kullananlar, bu sesin borulardan oldukça ritmik bir şekilde geldiğini hemen fark etmiş. Bunun bir Mors kodu içerdiğinin anlaşılmasıyla ses bir internet adresine dönüştürülmüş: www.ea.com/neverbethesame.

Yönlendirildiğiniz basit web sayfasında ise sadece 23 Mayıs 2018 tarihini ve #Battlefield etiketini görebiliyorsunuz. Maalesef oyun hakkında daha fazla detay, bu kadar zorluk ile tespit eidlen bu sayfada mevcut değil. Javascript kodlarının irdenelenmesi sonucunda ise 28 Mayıs günü sona eren bir geri sayım sayacı görülmüş. Yani sadece birkaç hafta içerisinde EA bir Battlefield müjdesi ile karşımıza çıkacak.

Şirketin 2016 yılının Mayıs ayı başında Battlefield 1 hakkında ilk bilgileri paylaşmış olduğunu da not olarak düşelim. Yani şirket yine benzer bir zaman çizelgesini takip edecek gibi gözüküyor. Battlefield 5 hakkındaki tüm detaylar yine ShiftDelete.Net adresinde olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.