DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sakla Beni 7. bölümde neler olacak? İncila, Kadir ile nişanlanıyor

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı Sakla Beni dizisi, 7. bölümüyle 14 Aralık Perşembe akşamı Star’da ekrana gelecek. İşte Sakla Beni’nin yeni bölümünden ayrıntılar…

12.12.2023
A+
A-

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in yer aldığı “Sakla Beni“nin senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme alıyor.

14 Aralık Perşembe akşamı 7. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç bulunuyor

14 Aralık Perşembe akşamı ekrana gelecek Sakla Beni’nin yeni bölümünün konusu şöyle;

İncila’yı kaybetmek istemeyen Mete, Naz’ın ona olan bağlılığını öne sürerek İncila’nın gitmesini engeller. İçinde sıkışıp kaldığı tüm çıkmazlardan ancak böyle kurtulabileceğini düşünen İncila, Mete’nin bu beklenmedik hamlesiyle yeniden büyük bir kapana kısılır ve kendini bir anda Kadir ile nişanlanırken bulur. 

Otoritesinin önemsenmediğini düşünen Kont Ziya, kimin torunu olduğunu Mete’ye sert bir şekilde hatırlatırken, ev halkına uyulmasını istediği keskin kuralları duyurur.

Onu yalnız bıraktığı için Naz’ın hışmına uğrayan İncila, sözlendirildiği gerçeğini Naz ve Mete’ye söylemek zorunda kalır. 

Bu haber ikisini de şaşkınlığa uğratırken, Filiz’in bu işte parmağı olduğunu öğrenirler. 

Mete ve Naz bu zoraki evliliği engellemek için harekete geçerken, İncila’yı kaybetmemek için Kadir ile karşı karşıya gelmeyi göze alan Mete sert bir kayaya çarptığı gerçeğini fark ederken, İncila’nın son kararı her şeyi daha da zora sokar.

Yapımını OGM Pictures’ın, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

7. BÖLÜM FRAGMANI

KASIM AYININ EN ÇOK KONUŞULAN DİZİSİ

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı fenomen dizi, The WIT‘e göre Kasım ayındaki yeni yayınlar arasında en çok konuşulan dizi olma başarısını elde etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.