DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Sadece PC ve Yeni Nesil Konsollara Gelecek Unknown 9: Awakening’in Fragmanı Yayınlandı

31.08.2020
A+
A-

Dünyanın en büyük oyun fuarı Gamescom, bu sene fiziksel olarak gerçekleşmese de dijital ortamda sevenleriyle buluşuyor. Bugün açılış gecesiyle karşımıza çıkan ünlü fuarda, şimdiden iddialı oyunların fragmanlarını görmeye başladık. Bu oyunlardan biri olan Reflector Entertainment imzalı Unknown 9: Awakening ise yayınlanan kısa fragmanıyla şimdiden ilgileri üzerine çekmiş görünüyor. 

2021’de yayınlanacağı açıklanan oyun, Haroona isimli bir kız karakterin etrafında şekillenen hikaye tabanlı bir aksiyon – macera oyunu. 

Unknown 9: Awakening fragmanı:

Hindistan’ın Kalküta sokaklarında büyüyen ve rüyalarında kendi ölümünü gören genç bir kız olan Haroona’yı kontrol ettiğimiz oyunda, doğuştan görünmezliği manipüle edebilen karakterimizle onun yeteneklerini keşfedeceğiz. Bir akıl hocasından yardım alarak Haroona’nın kendi yeteneklerini keşfetmesine eşlik edeceğimiz Unknown 9: Awakening’de The Fold olarak bilinen gizemli bir boyuta erişebileceğiz. 

Layton Green’in Unknown 9: Genesis, Unknown 9: Out of Sight gibi geniş bir gizem – gerilim roman serisinden uyarlanan oyunun nasıl olacağını şu an için bilmiyoruz, ancak fragmanın son derece başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Fragmanı izledikten sonra oyunla ilgili daha fazla beklenti yaşayan insanlar için bir de web sayfası paylaşan Reflector Entertainment, bu sitede yanlış cevabı olmayan soruların yer aldığı bazı bölümler sunuyor. 

Unknown 9: Awekening’in PC, PS5 ve Xbox Series X için çıkacağını söyleyelim. Peki sizler bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.