DOLAR 32,2223
EURO 34,9837
ALTIN 2.507,40
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Antalya’da Bir Adam, Yeğenine Örnek Olmak İçin 50 Yaşında Üniversite Mezunu Oldu

08.07.2021
A+
A-

Yaşamını Antalya’da sürdürmekte olan Doğan Ateş isimli bir vatandaş, dersleri pek iyi olmayan ve yoğun stres yaşayan yeğenini motive edebilmek için üniversite okudu. Geçtiğimiz yıllarda girdiği YKS sonucunda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazanmayı başaran Ateş, üst sınıftan da ders almayı başararak kazandığı bölümü üç yılda bitirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doğan Ateş, bundan yıllar önce liseden mezun olduktan sonra çalışmak zorunda kaldığını ve üniversite eğitimini alamadığını söylüyor. Yıllar boyunca meslek hayatında olduğundan ve yeğeninin derslerine çalışmamasına üzüldüğünden bahseden Ateş, amcasının üniversite kazanmasının yeğenine motivasyon olabileceğini düşünerek, böyle bir işe kalkıştığını belirtiyor.

Karşınızda 50 yaşında üniversite mezunu olan örnek ağabeyimiz: Doğan Ateş

Doğan Ateş

Uğruna üniversite bitirilen 17 yaşındaki Arifcan Ateş de konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce girdiği sınavlarda büyük stres yaşadığını anlatan Arifcan Ateş, amcasının kendisine ilham olduğunu söylüyor. Amcasının 47 yaşında üniversite kazandığını, kendisinin hala çok genç olduğunu ve tıpkı amcası gibi üniversite kazanabileceğine inanmaya başladığını söyleyen Ateş, amcası sayesinde motive olduğunu ifade ediyor.

Amca Ateş şu sıralar, mezuniyetinin keyfini çıkarmaya bakıyor. Ancak akademik yaşam, onun için henüz bitmiş değil. Çünkü Doğan Ateş, yüksek lisans yaparak kariyer yapmak da istiyor. Eğer bu durum gerçek olursa, Doğan Ateş’i birkaç yıl sonra bir öğretim üyesi olarak görmemiz hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.