DOLAR 32,1756
EURO 35,0013
ALTIN 2.500,23
BIST 11.067,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Saç dökülmesi sorununa kitle fonlaması çözümü

25.03.2020
A+
A-

Bir tür tas şeklinde olan başlığın içinde 81 adet medikal lazer yer alıyor. Bu medikal lazerler erkeklik hormonu testeronun ürettiği dihidrotestosteron kimyasalının saç derisine nüfuz etmesinin önüne geçiyor.

Dihidrotestosteron, kelliğin en büyük nedenlerinden birini oluşturuyor. Saç köklerine nüfuz eden bu kimyasal, saç tellerinin incelmesine ve zayıflamasına neden oluyor.

Aynı zamanda cihaz, 3 ila 5mm boyutları arasındanda yer alan saç foliküllerinin (saçın içinde büyüdüğü yapı) köklerine ulaşarak, bozuma uğramış ya da aktif olmayan bu kökleri harekete geçirdiği belirtiliyor.

Xiaomi bulaşık makinesi piyasaya sürüldü

Xiaomi Temizleme Kabini olarak isimlendirilen ürün, bulaşıkları sterilize etmekte kullanıcılara yardımcı olacak. Xiaomi bulaşık makinesi, 75 dereceye ulaşabilen entegre ısıtma sistemi ile dikkat çekiyor.

Xiaomi tarafından desteklenen bu başlık böylelikle saç köklerinin yeniden güçlenmesini sağlıyor. Yayınlanan raporlara göre şimdiye kadar yapılan deneylerde başlığın, saç dökülmesi olan hastaların yüzde 80,9’unda önemli bir saç uzamaya neden olduğu ortaya çıktı.

Bu ilginç cihaz, bir şapka ile birlikte geliyor. Şapka içine gizlenen bu başlık, bir kabloyla şapkanın arkasından üzerinize yerleştirilen bir güç adaptörüne bağlanıyor.

Bu ilginç cihazın, FDA tarafından da onaylandığını belirelim. Sadece 210 gr ağırlığında olan başlığın şu anki fiyatı ise 1499 yuan yani 212 dolar.

Kitle fonlaması kampanyası sonrasında Xiaomi tarafından piyasaya sürülmesi beklenen başlığın çıkış tarihi ise belli değil.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Xiaomi saç dökülmesi sorununa bir çözüm bulmuş olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.